Zonnestralen van hoop

Toen ik een tijdje geleden de gedichtenbundel van Phil Bosmans las over hoop op moeilijke momenten, durfde ik het aan om een deeltje van de tekst van de meester te herschrijven op mijn eigen manier. Een boodschap aan mezelf op een moeilijk moment werd het voor mij. Vandaag kwam ik de tekst tegen en besef ik dat het sterretje al wat meer licht geeft op mijn levenspad!

De nacht kan niet zo donker zijn

of er is ergens een lichtje te vinden.

De woestijn kan niet zo troosteloos zijn

of er is ergens een kleine oase.

Er zijn zelfs bloemen die in de winter bloeien.

Ergens blijft er, ook nu en hier,

een sterretje branden in het donker!

notre-planete-ciel-etoile-claire-thomas-medium

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: