Stop burnout, laad je batterijen weer op!

Een prachtige omschrijving van het verschil tussen oververmoeidheid, burn-out en depressie geeft Luk Dewulf bij de voorstelling van zijn nieuwe boek in 2016. Ik kan het niet beter dan hij, dus geef ik het filmpje integraal mee.

Daarnaast kan hij ook mooi verwoorden wat talenten zijn en hoe het hanteren hiervan  je energiepeil bepalen. Moet het nu juist lukken dat zijn voorbeeld van mensen die vaak hun grenzen overschrijden en zo in burn-out terecht komen, mensen zijn met talenten ‘bezige bij, ja-zegger en foutenspeurneus’. Drie van mijn talenten 😉

Het filmpje duurt iets meer dan dertig minuten (de eerste anderhalve minuut is minder interessant dus die heb ik doorgespoeld), maar is een echte aanrader als je meer wilt weten over burn-out en talenten of als je interesse hebt in het lezen van het boek. Ik heb er veel aan gehad, maar daarover meer in een volgende blog.

 

Een gedachte over “Stop burnout, laad je batterijen weer op!

  1. Bedankt voor het filmpje. Zo wordt het in eenvoudige taal heel snel duidelijk wat de verschillen zijn tussen oververmoeidheid/depressie en burnout.

    Like

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: