Handlettering

Ondertussen heb ik al wat meer daadkracht gevonden om iets voor mezelf te doen en ook al een beter zicht op wat ik zelf echt leuk vind. Zo heb ik handlettering ontdekt. Rust vinden én creatief bezig zijn in één hobby, zalig!

Aanvankelijk wat los oefenen met verschillende pennen op basis van ideeën van Pinterest. Iets later heb ik een oefenboek van manlief gekregen waarin ik net zoals vroeger op school tussen de lijntjes het voorbeeld kon oefenen. Grappig hoe dit me terug in de tijd van het eerste leerjaar capulteerde. Daaropvolgend toch al voorzichtig eens een kaartje proberen. Grappig hoe trots ik was op mijn allereerste kaartje voor een teamlid. Ik besloot toen al dat ik van elk kaartje een foto ging nemen. En dat heb ik gedaan! Een selectie hiervan, en prachtig om te zien hoe het steeds meer verbetert en vlotter gaat dankzij oefening.

nor

dav

bty

Het allerliefste maak ik dus (verjaardags)kaarten met een persoonlijke toets. Ik steek graag mijn liefde en tijd in het ontwerpen van een kaartje voor een bepaalde persoon of personen. Voor mij is het de intentie die telt met het geven van dit kaartje. Het probleem is alleen dat sinds ik facebook heel wat minder bekijk (omdat ik van de zogezegde ‘happy’ wereld niet altijd vrolijk word), ik ook niet meer altijd op tijd ben met mijn kaartjes. Dus het volgende project zal een verjaardagskalender worden 😉

bty

 

2 gedachten over “Handlettering

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: