Vakantie

Op dit moment geniet ik heerlijk in het zonnige Spanje in een prachtig huisje in het groen met een cocktail in de hand!

Stapels boeken heb ik bij om me in te verliezen, gezelschapsspelen om met de kids te spelen (en ja winnen, willen we allemaal), een badpak dat lekker ruim zit omdat mijn figuur toch net iets scherper is dan vorig jaar, mijn wandelschoenen die me hopelijk tot bij het kasteel brengen dat helemaal boven op de berg staat, genoeg zonnecrème om alle dagen lekker te kunnen genieten van de heerlijke zon zonder er als een kreeft uit te zien, genoeg centjes om langs lokale marktjes te kuieren én mezelf iets te gunnen, citronellakaarsen zodat manlief en ik in de late avond als de pubers eindelijk in hun bed liggen nog heerlijk kunnen praten op het terras zonder constant gebeten te worden, mijn ideeënschrift zodat ik alle plotse opstoten van creativiteit kan noteren en daarna los kan laten, reispilletjes zodat ik optimaal kan genieten van de boottocht op zee en niet …

IMG_8609

 

MAAR het allerbelangrijkste dat ik bij heb, is manlief en de kinderen. Samen twee weken qualitytime doorbrengen is het fijnste van allemaal, zeker na dit voor ons allemaal moeilijke jaar. Niets moet, alles kan. Gewoon samen genieten, ontdekken en verwonderd zijn. Zalig!

m6-yLjq36oqCHZrv2iOnTfQ

2 gedachten over “Vakantie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: